I HPSolartechs strävan efter bättre och mera robusta system för industrillet bruk börjar vi nu rulla ut nästa generation av solövervakningsapp för våra kunder. Alla nya kunder får därför en 4G uppkopplad växelriktare med en app som övervakar alla funktioner. HPSolartech har i samarbete med världens största leverantör av solövervakningssystem, Solarman tagit fram en app som tydligt visar ditt solenergisystems drift och hälsa. Appen finns för alla mobila plattformar och för www. Med Solarmans teknologi öppnar sig helt nya möjligheter för framtida uppgraderingar och funktionalitet på HPSolartechs växelriktare.

Idag är appen på engelska men en helt svensk version kommer att lanserar så fort denna blir godkänd på Appstore och Google play.