Inte bara en bra idé utan en lag som skall följas!

Tyvärr tycks det vara så att en del företag som jobbar på tak tycker att det där med säkerheten, både för sina medarbetare och de som passerar förbi på marken, inte är så viktig. Men de tycker vi på HPSolartech och håller därför stenhårt på både lagar, regler och riktlinjer kring allt som rör arbetsmiljön. Vi använder selar eller skyddsställningar, och ibland både och där det krävs. Alla våra montörer och projektledare har dessutom fått utbildning i taksäkerhet.

Det blir visserligen en aning dyrare och kanske tar lite längre tid med installationsarbetet. Men tänk på att om din solcellsmontör slarvar med tanksäkerheten, och en olycka sker. Ja då kan faktiskt du som byggherre bli ansvarig.

Läs mer om taksäkerhet här:

http://www.taksakerhet.se/

Taksäkerhet är ett led i HPSolartechs filosofi Trygg Solenergi!